West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Brabant Leert

Blijf je ontwikkelen, juist nu. Dat is de boodschap van het platform Brabant Leert. Het platform is een gevolg van de bijzondere werksituatie die COVID-19 heeft gecreëerd. Op brabantleert.nl hebben alle Brabanders toegang tot meer dan 200 gratis online cursussen. Handig voor de volgende stap bij je huidige werkgever of om een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan!

We zullen tot het einde van dit jaar overwegend vanuit huis blijven werken. Wederom doet COVID-19 een beroep op ons aanpassingsvermogen en geduld. Het afgelopen halfjaar hebben we massaal ondervonden dat thuiswerken de nodige uitdagingen met zich meebrengt, maar ook dat het unieke kansen schept. Zo houden we gemiddeld meer vrije tijd over, werken we vaak efficiënter en is er veel ruimte en tijd voor zelfreflectie. Maar ook is er onrust in veel sectoren en verliezen mensen misschien hun baan of hebben die al verloren terwijl in andere sectoren werk genoeg is.

Daarom is het juist nu het moment om stil te staan bij je werk en vakgebied. Haal je voldoening uit je werk, word je genoeg uitgedaagd en heb je voldoende toekomstperspectief? Het kan zomaar zijn dat je erachter komt dat een andere functie, branche of sector beter aansluit op je ambities, interesses en kwaliteiten. Ook als je onverwachts geen werk meer hebt door de gevolgen van COVID-19, kun je jezelf deze vragen stellen. Om- en bijscholing kan juist nu een uitkomst bieden om nieuwe kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook nu liggen er ongelofelijk veel mooie en uitdagende kansen in Brabant. In sectoren als bijvoorbeeld Techniek, ICT, Onderwijs, Logistiek en de Zorg is een grote behoefte aan gemotiveerde en getalenteerde mensen. Van werken aan je ontwikkeling, tot volwaardige bij- of omscholing. Met Brabant Leert kom je verder!

Bekijk het totale cursusaanbod op de website van Brabant Leert: www.brabantleert.nl

 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Neem contact op met ons via: info@brabantleert.nl