West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Voor de werkzoekende

Zoek je een (nieuwe) baan? Heb je (om)scholing nodig? Wij helpen je graag voor een betere kans op werk in een kansrijke sector. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Vinden en gevonden worden. Jouw nieuwe baan in West-Brabant begint hier

Zoek je een  baan? West-Brabant werkt door brengt je laagdrempelig in contact met jouw toekomstige werkgever. Maak eenvoudig een persoonlijk profiel in de Meet & Match-tool. Je deelt jouw motivatie, sectorale interesses en competenties met regionale werkgevers. Je bent te vinden voor de aangesloten werkgevers en zoekt zelf interessante werkgevers. Het vinden van jouw nieuwe baan begint hier!

Aan het werk? (Om)scholing nodig? Het Mobiliteitsteam denkt graag met je mee

Wil je ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan? Een gesprek over je mogelijkheden? Bijvoorbeeld een opleiding volgen? Neem dan contact op met de adviseurs van het Mobiliteitsteam. Wij denken graag met je mee.

Meet & Match

Je kunt je gratis aanmelden voor onze meet & match module via de knop: meld je direct aan. Je kunt dan zelf op zoek naar een baan die bij jou past. Wil je met een van onze adviseurs in gesprek? Onderaan deze pagina kun je op de knop: neem contact op klikken.