West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

West-Brabant werkt door!

Inzicht in jouw route naar werk, scholing en informatie; daar willen wij voor zorgen met West-Brabant werkt door! Alle partners uit de arbeidsmarktregio West-Brabant hebben hun krachten gebundeld op dit platform. Samen kunnen we hierdoor snel inhaken op relevante vraagstukken en ontwikkelingen. We staan ten slotte samen voor een talentrijke arbeidsmarkt, met goed opgeleide werknemers en betrokken werkgevers. Samen maken we de route naar werk en scholing in West-Brabant mogelijk!

West-Brabant werkt door is:

  • een waardevol platform voor werkzoekenden, werknemers, studenten, werkgevers, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen;
  • een centraal informatieloket voor alle arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen uit onze regio;
  • een eenvoudige manier om direct toegang te krijgen tot contactpersonen op het gebied van werk, scholing en andere vragen over de arbeidsmarkt;
  • een Meet & Match-programma waar werkgevers en werkzoekenden elkaar – vrijblijvend en ongedwongen – digitaal kunnen ontmoeten.

De arbeidsmarktpartners

West-Brabant werkt door is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant. Het is een initiatief van de partners die samen (het beleid van) de arbeidsmarkt vormen. Samen dragen wij bij aan de inhoud, actualiteit en ontwikkeling van deze site.