West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Een leven-lang-leren in West-Brabant

Jong, oud, werkend of werkzoekend. Iedereen moet toegang hebben tot kwalitatief onderwijs en de mogelijkheid hebben om nieuwe (functionele) vaardigheden aan te leren via om-, her- of bijscholingstrajecten. Zodoende sluiten jouw vaardigheden en ervaringen nóg beter aan bij de arbeidsmarkt van vandaag én morgen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in West-Brabant? Ontdek dan het on- en offline scholingsaanbod uit onze regio!

Brabant Leert

Blijf je ontwikkelen, juist nu. Dat is de boodschap van het platform Brabant Leert. Op brabantleert.nl hebben alle Brabanders toegang tot meer dan 200 gratis online cursussen. Handig voor de volgende stap bij je huidige werkgever of om een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan.

Leerwerkloket

Het Leerwerkloket West-Brabant helpt bij vragen op het gebied van leren en werken. Voor vragen over het kiezen van een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing, solliciteren en financiële zaken kan je bij het loket terecht.

Regionaal aanbod op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Denk jij er over om een (korte) opleiding te volgen die jou direct klaarstoomt voor een baan bij een werkgever? Kijk dan naar ons regionale aanbod op maat.