West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
Avans

Avans

Founding partner
Avans Hogeschool heeft 55 opleidingen in bachelor (voltijd en deeltijd) en associate degrees (tweejarig praktijkgericht onderwijs). Avans ontwikkelt talenten voor de toekomst. Dit geldt voor werkenden en niet-werkenden. Studenten die zich ervan bewust zijn dat een ‘leven lang leren’ nodig is om zich continu staande te houden in de dynamische arbeidsmarkt.

Avans kent een breed opleidingsaanbod in de interessegebieden Economie en Bedrijf, Techniek, Gedrag en Maatschappij, Gezondheid, Exact en Informatica, Kunst en Cultuur, Recht en Bestuur, Onderwijs en Opvoeding, Aarde en milieu en Taal en Communicatie. Daarnaast heeft Avans heeft ruim 6 expertisecentra en 25 lectoraten. Zowel het onderwijs als het praktijkgericht onderzoek wordt uitgevoerd in vier steden; ’s-Hertogenbosch, Breda, Tilburg en Roosendaal.

Wat biedt Avans nog meer?

Naast het volgen van een opleiding (voltijd/deeltijd) kunt u bij Avans Hogeschool ook bij het Avans Ondernemerscentrum terecht. Het Avans Ondernemerscentrum is de toegang voor ondernemers, bedrijven en instellingen om vraagstukken uit te zetten waar studenten mee aan de slag gaan. Dit kan variëren van complexe onderzoeksvragen waar een team van onderzoekers, studenten en docenten mee aan de slag gaat tot stages en concrete afstudeerprojecten. Wij helpen organisaties bij de uitwerking van een slim idee of hun ambitie om te groeien. Daarnaast stimuleren we ondernemerschap bij studenten, docenten en lectoren, bijvoorbeeld bij de start of doorontwikkeling van hun eigen bedrijf. 

Samenwerking met Avans Hogeschool is mogelijk voor korte of langere tijd, incidenteel of regelmatig. Uw vraag vertalen wij naar een passende praktijkopdracht!

Contact
Avans
A. de Geus Coördinator Servicepunt Avans Ondernemerscentrum