West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
CNV

CNV

Founding partner
CNV is de vakbond die ervoor zorgt dat mensen werken met plezier en optimaal rendement halen uit hun loopbaan. Of het nu gaat om een hoger salaris, carrière maken, een veilige en leuke werkplek, opleidingen of de juiste balans tussen werk en privé, daarvoor staat het CNV.

Bij vakvereniging CNV steunen we elkaar al 165 jaar voor beter en leuker werk. We erkennen dat medewerkers en werkgevers van elkaar afhankelijk zijn. Een goede werkrelatie en een eerlijke verdeling van het werk en de inkomsten is het credo. We vormen een groot netwerk, waar je met en van elkaar leert. Je kunt bij CNV terecht met jouw vragen over werk en inkomen, bij problemen op je werk of voor juridische bijstand. Juist nu in de coronatijd.

Corona heeft impact op jouw werk

Er leven heel veel vragen over de impact van Corona op werk en inkomen.

Wij kunnen je helpen. Stel ons je vraag!

Bel 030 - 75 11 040 tijdens werkdagen van 08:00- 18:00 of stuur een mail met je vraag of opmerking.
Kijk ook hier eens: veelgestelde vragen over werk en inkomen


Heb je vragen over je loopbaan?

James loopbaan is een initiatief van CNV. James is er voor alle werkenden met vragen over hun loopbaan. Dus ook voor jou, juist nu. Samen kijken we welke stap op dit moment past in je loopbaan en we helpen je die stap ook te zetten. We helpen je bij de juiste keuze en zoeken mee naar mogelijkheden om die stappen te bekostigen!

Heb je vragen over je loopbaan en wil je persoonlijk contact mail naar: info@jamesloopbaan.nl


CNV pakt de impact van de coronacrisis aan

Tijdens de coronacrisis doet CNV nog veel meer;

  • In de stichting van de arbeid en de SER onderhandelt CNV namens werkenden over de noodmaatregelen van het Kabinet;
  • CNV behartigt de belangen van mensen op het gebied van werken inkomen in coronatijd. Met bedrijven en organisaties maken we afspraken onder meer over; coronaprotocollen, arbeidstijden, scholing en ontwikkelingstrajecten;
  • Mede initiatiefnemer van: Nederland Werk Door!;
  • CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus hebben Sterk in je Werk gelanceerd. Speciaal voor mensen die in deze sector werken of juist willen gaan werken;
  • Ook voor geldproblemen is het CNV dé partner die directe ondersteuning biedt.


Word lid

Dankzij onze leden maken we verschil voor goed werk en inkomen. Ook voor jou! Wil je net als onze leden er voor zorgen dat jij en je collega’s op een prettige manier je werk kunt doen?

Sluit je aan. Word lid

Contact
CNV
Lenneke Moolenaar Beleidsadviseur CNV Overheid & Publieke Diensten