West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
Curio

Curio

Founding partner
Curio is dé beroepsopleider van de regio West-Brabant. Curio biedt een breed aanbod van beroepsopleidingen voor 12 tot 67 jarigen van diploma’s tot certificaten. Curio is het expertise centrum voor een Leven Lang Ontwikkelen en op deze manier het eerste aanspreekpunt voor bedrijfs- en persoonsgerichte ontwikkelingsvraagstukken vanuit bedrijfsleven, de overheid en het individu.

Curio weet wat er speelt in de meest uiteenlopende vakgebieden en zet elk ontwikkelingsvraagstuk om in de meest passende opleidingsvorm en -inhoud, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, branche en of ondernemer en bij de wensen van het individu. Curio opereert en faciliteert maatwerkgericht onderwijs vanuit de sectoren;

  • Techniek en Technologie;
  • Zorg en Welzijn;
  • Economie en Ondernemen;
  • Voedsel, Groen en Gastvrijheid.

Met daarnaast sector-overstijgend:

  • Inburgering, basiseducatie en entree (MBO-niveau 1);
  • Persoonlijke ontwikkeling, zoals op het gebied van werknemersvaardigheden en digitale vaardigheden.

Maatwerk

Vanuit de sectorale afbakening levert Curio maatwerk voor de opleidingswensen en -vragen vanuit het ondernemersveld, de overheid en het individu. Dit wordt gefaciliteerd vanuit het gedachtegoed dat werkzoekenden (uitkeringsgerechtigd of niet) via om-, her- en bijscholing zo snel mogelijk een nieuwe werkplek vinden of dat werkenden arbeidsfit of niet hun werkplek kunnen behouden.

Wij zoeken samen met jou naar het best passende opleidingstraject!

Contact
Curio
Ivo van Opbergen Accountmanager Curio Bedrijfsopleidingen