West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
REWIN West-Brabant

REWIN West-Brabant

Founding partner
De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant bouwt aan een economisch sterk West-Brabant door bedrijven te helpen bij groeien, innoveren en vestigen. REWIN initieert, stimuleert en verbindt bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Zo zorgt REWIN dat West-Brabant de plek is waar ondernemers willen zijn!

Vertegenwoordigers van overheid, onderwijs en bedrijfsleven zijn verenigd samen in de Economic Board van West-Brabant (EBWB) en stellen de koers van de regio vast. Die staat in de Economische Agenda van West-Brabant: “Hub voor vernieuwend ondernemerschap”. REWIN zorgt voor de uitvoering. Met een focus op de sectorprogramma’s maintenance, logistiek, agrofood/biobased economy en creatieve dienstverlening. Daarnaast ontfermt de uitvoeringsorganisatie zich over het bevorderen en aantrekken van start-ups en het innovatieve MKB.

Waar kunnen we bij helpen?

Bent u zich aan het oriënteren op de juiste vestigingslocatie voor uw bedrijf? Overweegt u grondaankoop op een bedrijventerrein? Of kijkt u naar de huur- of koop van onroerend goed? Wilt u toelichting waarom West-Brabant voor u de meest geschikte plek is om als ondernemer te zijn? Wij ondersteunen u graag met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunning trajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk.

Wilt u groeien met uw bedrijf? Heeft u hulp nodig bij het concretiseren van een business idee? Wilt u advies over financieringsmogelijkheden, zoals risicokapitaal voor snelle groei en andere financieringsinstrumenten? Dan is er speciaal voor u het startup en mkb-groei programma. Hierin zijn wij uw strategische sparringpartner!

Of is innoveren uw drijfveer? Wilt u samenwerken met andere innovatieve ondernemers met als speciale insteek logistiek, maintenance, agrofood/biobased economy of creatieve dienstverlening? REWIN brengt u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren. Kortom, we kunnen u en uw bedrijf veel mogelijkheden bieden!

Contact
REWIN West-Brabant
Yvette Estourgie Programmamanager Groei-MKB