West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
WSP West-Brabant

WSP West-Brabant

Founding partner
WerkgeversServicepunt (WSP) West-Brabant is hét aanspreekpunt voor personeelsvraagstukken, arbeidsmarktinformatie, regelgeving en subsidies. WSP West-Brabant is een samenwerking van verschillende uitvoeringsorganisaties, gemeenten en het UWV.

Wat doet het WSP voor de werkgevers en de werknemers van West-Brabant?

Het WSP West-Brabant bemiddelt en begeleidt werknemers die (tijdelijk) in een uitkeringssituatie zitten op weg naar betaald werk. Werkgeversadviseurs zorgen dat vraag en aanbod duurzaam bij elkaar komt. Daarvoor bouwt het WSP West-Brabant aan een netwerk van betrokken werkgevers. Om werkgevers goed te kunnen helpen, kent het WSP West-Brabant de kandidaten en denkt mee over scholing, subsidie of over andere regelingen.

Coronacrisis

De gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers zijn enorm. Het WSP West-Brabant ondersteunt werkgevers met informatie over de landelijke, regionale en lokale maatregelen. Ook kan een werkgever terecht bij het WSP West-Brabant Mobiliteitscentrum. Daar denken we met werkgevers mee over personeelsvraagstukken van over- of ondercapaciteit. Zo houden we zoveel mogelijk werknemers aan het werk in onze regio en hebben werkgevers een betrouwbare sparringspartner.

Kijk voor meer informatie en voor contact met onze regionale werkgeversadviseurs op www.wspwestbrabant.nl.

Contact
WSP West-Brabant
Anja den Braber Programmamanager