West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Bouw

Schilder huizen, plaats badkamertegels of timmer nieuwe kasten in elkaar. In de bouw werk je altijd met je handen. Jij maakt de mooiste dingen. Van flatgebouwen tot meubels. Of je stuurt mensen aan en hebt de leiding over grote bouwprojecten. Met een opleiding in de bouw kun je alle kanten op.

Kansrijke beroepen bouw

  • Werken in de bouw. Als jij langs bent geweest ziet alles er weer tiptop uit. Muren zijn gewit. Kozijnen geschilderd. Dankzij jou kan een huis weer jaren mee. Jij leert graag nieuwe dingen. Over veel verschillende onderwerpen. Bij de opleiding afbouw en onderhoud leer je alles om een woning mooi te maken.
  • Graafmachine. Bezig zijn met graafmachines. Daar droomde je al van toen je nog klein was. Samenwerken is jouw ding. Jij leert op onze opleiding om te gaan met deze machines. En zet veilig wegen af. Zonder jou kunnen er geen nieuwe gebouwen komen. En ook geen nieuw riool of snelweg worden aangelegd. Eerst moet de grond namelijk geschikt zijn. Is een machine kapot? Jij repareert het. Binnen zitten is niets voor jou. Samen met een werkgever maken we een opleiding naar maat om jou de juiste vaardigheden on the job te leren.
  • Rolluikeninstallateur. Voor vakmonteurs in de garagedeuren en zonweringsbranche is altijd werkgelegenheid. Je leert het vak van mensen met grote praktijkkennis. Vervolgens kan je al snel aan de slag. Het vak is afwisselend: je werkomgeving is elke dag anders. Ook blijft het altijd maatwerk, zodat jij met jouw kennis en handen nodig bent om de klus te klaren.
  • Opzichter/landmeter. Er komen steeds meer mensen op de wereld. Die willen allemaal ergens wonen, werken en op vakantie. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten er slimme oplossingen worden bedacht. Zie jij iemand klussen en wil jij je er graag mee bemoeien? Misschien moet je daar eens je vak van maken!

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de sector bouw. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan in de bouw iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.