West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Commercieel

Zoek je al langere tijd naar werk? Mis je een (passend) diploma of werkervaring? Lijkt het je leuk om klantcontact medewerker te zijn? Dan maken wij graag kennis met jou!.

Commercieel

Klantgericht telefonische vragen beantwoorden en mensen écht verder helpen. Dit mooie vak leer je met een goede praktijkbegeleiding en de mbo3-opleiding. We noemen het heel bewust een vak. Hoe fijn is het als jij straks het verschil maakt met dat goede klantgesprek.

Kansrijke commerciële beroepen

  • medewerker klantcontact en klantenservice. Je wordt blij van tevreden klanten. Je luistert goed en kunt ze daardoor verder helpen. Je belt, mailt en overlegt. Je hebt heel veel contacten binnen en buiten het bedrijf. Wil jij het visitekaartje zijn van een bedrijf? Er zijn veel mogelijkheden om direct aan de slag te gaan, of om een opleiding te volgen om nog beter de klanten voor je te winnen.
  • online marketeer. Als marketeer weet je welke kant het bedrijf op wil. Je houdt je bezig met het optimaliseren van conversies, performance en internetverkeer. Het in de markt zetten van een online brand kent voor jou geen geheimen. Je kunt jouw doelgroep bereiken en activeren.

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de commerciële sector. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een commerciële loopbaan iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.