West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Horeca

Er is veel vraag naar horecamedewerkers. Jij maakt het gasten graag naar hun zin. Hebben ze iets nodig? Jij regelt het! Door jou loopt een middag of avond op rolletjes. Word je hier blij van? Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om in de horeca te werken? Neem dan contact met ons op.

Kansrijke beroepen horeca

  • Gastvrouw/gastheer. Jij bent sociaal en houdt ervan om het anderen naar de zin te maken. Als gastheer/-vrouw vind je het belangrijk dat de gasten in jouw restaurant of hotel een warm welkom krijgen. Daarbij leg je hen graag in de watten. Tijdens de opleiding gastheer/-vrouw leer je in te spelen op de wensen van de klant. Je kan er mee aan de slag in een restaurant, in een café of op bijvoorbeeld een vergaderlocatie.
  • Assistent in de keuken of bediening. Wil jij direct aan de slag, en dat wat je leert direct in de praktijk brengen? Er zijn mogelijkheden om samen met een werkgever te groeien in het vak. Je werkt direct in de bediening of keuken en gaat één dag in de week je kennis bijspijkeren met anderen.
  • Kok. Tijdens de opleiding zelfstandig werkend kok leer je zelf de lekkerste gerechten te verzinnen en te bereiden. Maar je weet straks ook hoe je leiding geeft aan andere koks, of hoe je een planning maakt. Je stelt een goede menukaart samen en doet voorstellen om het restaurant nog beter te maken. Voor een zelfstandig werkende, opgeleide kok is veel werk: bedrijven zitten te springen om jou. Meer weten?
  • manager, bedrijfsleider.

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de sector horeca. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan in de horeca iets voor jou is? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.