West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Logistiek

Vandaag besteld, morgen in huis. Door webshops is logistiek nog belangrijker geworden. Jouw werk begint wanneer de klant op betalen klikt. Check, check en dubbel check. Als logistiek werknemer controleer jij alles in het magazijn. Je ontvangt goederen, verstuurt ze en slaat het netjes op. Dan kunnen jullie het ook weer terugvinden. Ben jij aanspreekpunt voor je collega's, supervisor of manager? Er zijn heel veel mogelijkheden in logistiek.

Kansrijke beroepen logistiek

  • Vrachtwagenchauffeur. Je zit graag op de weg en vindt het niet erg om alleen te zijn. Ook vroeg opstaan vind je geen probleem. Tijdens de opleiding chauffeur wegvervoer leer je allerlei soorten lading van de ene plek naar de andere te vervoeren. Dit kan in Nederland of Europa zijn. De lading bepaalt het type vrachtwagen waarmee je rijdt.
  • Sleutelen aan vrachtwagens. Werk je graag met je handen? Heb je technisch inzicht en werk je nauwkeurig? Ben je relaxed? Want soms is het erg druk in de werkplaats. Dan is een beroep in de automotivebranche misschien iets voor jou! Jij zorgt ervoor dat elke klant met een gerust hart in de bedrijfsauto stapt!
  • Alle spullen op de juiste plaats. Als logistiek medewerker werk je in de opslagruimte van een groot, middelgroot of klein bedrijf. Je zorgt ervoor dat de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Hierbij maak je gebruik van interne transportmiddelen, zoals een heftruck. Je houdt ervan om de hele dag lekker in de weer te zijn.
  • Transportplanner. Als logistiek planner ben je verantwoordelijk voor de juiste en meest efficiënte inzet van personeel, bestellingen, (vracht)wagens en transport. Jij hebt een grote invloed op de operationele prestaties van bedrijven.

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de sector logistiek. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan in logistiek iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.