West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Schoonmaak

Schoonmaken is een vak en steeds belangrijker. Wil jij bijdragen aan een schone omgeving? Volg dan een opleiding in de richting Schoonmaak.

Kansrijke beroepen schoonmaak

  • Schoonmaker. Als schoonmaker kun je aan de slag in kantoren, ziekenhuis en hotels, reiniging van gevels en glasbewassing, calamiteitenreiniging, maar ook schoonmaak in de voedselverwerkende industrie. Jij
  • Medewerker facilitaire dienstverlening. Als medewerker facilitaire dienstverlening ben je ondersteunend bezig, zoals de ontvangst en opslag van goederen of interne logistieke werkzaamheden. Verder kun je bezig zijn met het inrichten van (vergader)ruimten en cateringwerkzaamheden of het beheren/onderhouden van gebouwen. Je werkt binnen een team en de plekken waar je aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld hotels, congrescentra, grotere kantoor- en schoolgebouwen of zorginstellingen.
  • Glazenwasser. Er zijn heel wat specialistische reinigingsklussen die meer zijn dan een beetje boenen en vegen. Ben je gebrand op schone ruiten zonder strepen, kies dan voor glazenwasser. Een afwisselende werkomgeving, dankbare klanten en zichtbaar resultaat!
  • Meewerkend leidinggevende. Als meewerkend leidinggevende algemeen schoonmaakonderhoud werk je bij schoonmaakbedrijven die zich richten op het schoonmaken van interieur en sanitair en het onderhoud van vloeren in bijvoorbeeld kantoren en scholen en in de gezondheidszorg.

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de sector schoonmaak. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan in schoonmaak iets voor jou is? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.