West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Techniek

Techniek is altijd overal. Wil jij werken in een grote fabriek of juist in een rustige omgeving? Er zijn heel veel mogelijkheden.

Kansrijke beroepen techniek

  • Zonnepanelen-monteur. Heb jij basiskennis van techniek en hou je van werken in de buitenlucht? Het helpt als je geen hoogtevrees hebt. Dan kan jij wel eens een gouden toekomst tegemoet gaan als zonnepanelen-monteur. Zonnepanelen worden steeds populairder en deze markt is volop in ontwikkeling. jij bent het zonnetje bij mensen aan huis!
  • Autoschadehersteller. Jij bent een echte doener. Als autoschadehersteller werk je de hele dag met je handen. Je hebt gevoel voor techniek en repareert elke schade. Je verricht voorbewerkingen, zodat de autospuiters het daarna perfect kunnen afwerken. Je plamuurt en schuurt als de beste. Vind jij het ook leuk om elke dag contact te hebben met klanten? Dan kan je snel als autoschadehersteller aan de slag!
  • Installatiemonteur. Moet er ergens een installatie aangelegd worden voor gas, water, centrale verwarming, ventilatie of riolering? Jij kijkt in de instructie en op je werktekening en gaat aan de slag. Met je ervaren collega zorg je voor aanleg maar ook voor onderhoud en reparaties. Dankzij jou blijft het veilig en comfortabel voor iedereen.
  • Elektrotechnicus. Als technicus elektrotechniek kan je werken aan de wat complexere elektriciteitsknooppunten. Denk aan de elektriciteitsvoorziening van hele woonwijken of industriegebieden. Maar je kunt het ook kleiner houden, gewoon bij mensen thuis bijvoorbeeld. Je bent altijd bezig met het ontwerpen en testen van nieuwe systemen. En je springt waar nodig in bij onderhoud en reparaties. Jij zorgt dat de monteurs aan het werk kunnen.

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod dat in de sector techniek. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan in techniek iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.