West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Zorg en welzijn

Ziekte, ouder worden of een handicap. Sommige mensen hebben jouw hulp heel hard nodig. Sta jij altijd klaar voor een ander? Volg dan een opleiding zorg en welzijn. Verzorg ouderen die niet meer kunnen lopen. Verdeel medicijnen uit de apotheek. Met dit dankbare werk maak jij voor de ander écht het verschil.

Kansrijke beroepen zorg en welzijn

  • Huishoudelijk medewerker thuiszorg. Jij bent een kei in het uitvoeren van huishoudelijke taken, in schoonmaak en wasverzorging. Je vindt het fijn om daar andere mensen in te ondersteunen, bijvoorbeeld hulpbehoevenden die nog thuis wonen. Na een training kan je aan de slag bij mensen thuis. Eén ding is zeker: het huis straalt als jij weg gaat, maar de bewoner nog meer!
  • Ondersteuner wonen en zorg. Als assistent dienstverlening en zorg help je graag andere mensen. Dit kan in een verpleeghuis, ziekenhuis, in de kinderopvang of het onderwijs. Je ondersteunt bij persoonlijke en huishoudelijke zorgtaken, maar ook in het huishouden. Je helpt bij de persoonlijke verzorging van mensen en hebt een goed oog voor mensen en hun achterliggende (medische) problematiek.
  • Doktersassistent. Als doktersassistent werk je in de gezondheidszorg. Je kan onder meer aan de slag bij een huisartsenpraktijk, een medische dienst of de sociale gezondheidszorg. Je hebt een ondersteunende rol. Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles zo goed en soepel mogelijk verloopt in de praktijk of kliniek.
  • Medewerker operatiekamer. Kun jij een lange tijd achter elkaar geconcentreerd werken? Hou je altijd overzicht in onverwachte en stressvolle situaties? Heb je oog voor detail en wil je graag wat voor anderen betekenen? Als je ook graag in teamverband werkt, dan hoef je niet te twijfelen: het beroep Medewerker steriele medische hulpmiddelen past bij jou!

Opleidingen

Dit is een deel van het aanbod in de sector zorg en welzijn. Wil je meer weten over opleidingen? Wil je weten of een loopbaan zorg en welzijn iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wil je een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.