West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

De perfecte match!

Zie jij het vinden van die ene interessante werkgever of enthousiaste werknemer als zoeken naar een speld in een hooiberg? Met het Meet & Match-programma van West-Brabant werkt door is dat verleden tijd! In een besloten online omgeving is de zoektocht naar een match gemakkelijk, leuk en persoonlijk. Presenteer en profileer jezelf online, en haal direct voordeel uit het grootste netwerk van werkgevers en werkzoekenden in West-Brabant.

Voor werkzoekenden – vind werk op basis van jouw interesses en talent!

Benieuwd welke werkgever uit West-Brabant bij jou past? En voor wie jouw kennis, passie en ervaring écht van waarde is? Twijfel dan niet en maak eenvoudig een persoonlijk profiel aan op West-Brabant werkt door! Via jouw profiel word je vindbaar voor werkgevers, kun je jouw interesses kenbaar maken via het Meet & Match-programma óf rechtstreeks reageren op vacatures. Je gegevens worden alleen gebruikt in het online portal - de beschermde omgeving - en zijn niet vindbaar op het wereldwijde web.

Maak jouw profiel aan en krijg toegang tot West-Brabant werkt door:

 

Aanmelden

Voor werkgevers – ontdek welke kandidaat bij jouw organisatie past!

Een werkgeversaccount biedt direct toegang tot het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant. Kandidaten profileren zich door middel van hun intrinsieke motivatie, sectorale interesses en competenties. Hierdoor heb je als werkgever snel inzicht in potentieel talent. Via het Meet & Match-programma kunnen kandidaten tevens hun interesse kenbaar maken. Daarnaast heb je als werkgever ook de mogelijkheid om via de 'kandidaat-verkenner' zelf op zoek te gaan naar talent. Bij het tot stand brengen van een 'match' kun je, indien gewenst, altijd een beroep doen op het WerkgeversServicepunt West-Brabant.

Maak jouw profiel aan en krijg toegang tot West-Brabant werkt door:

Aanmelden