West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

CodeClub 4 oktober

Altijd al geïnteresseerd geweest in een baan als developer in de IT en technologie, maar je wil daar graag meer over weten? Kom dan kennis maken met mensen die al actief zijn in deze sector!

06 september, 2022

In het kort

Doel: Brug slaan tussen developers in spé en werkgevers
Datum en tijd:
4 oktober | 13.30 tot 18.00 uur
Locatie:
Qub3z, Nassaustraat 2 Breda
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-code-club-it-meetup-384431493947

Over dit evenement

Altijd al geïnteresseerd geweest in een baan als developer in de IT en technologie, maar wil je daar graag meer over weten? Kom dan kennis maken met mensen die al actief zijn in deze sector én leer de werkgevers en opleiders kennen. Zij kunnen je er alles over vertellen en natuurlijk gaan we samen aan de slag met interactieve workshops. Want pas als je zelf achter de knoppen zit, weet je of IT echt iets voor jou is!

We sluiten af met een informeel samenzijn voor nadere kennismaking en gesprekken met elkaar. Natuurlijk mag een borrel niet ontbreken hierbij. Dit alles vindt plaats op een unieke locatie nabij het historische Koepelcomplex in Breda. We zijn te gast bij Qub3z - the gaming & VR community.

Programma

13.30u Ontvangst en bezoeken stands van werkgevers, opleiders en intermediairs

14.00u Kick off

14.15u Workshops & presentaties

16.00u Kennismaken

17.00u Network Drinks!

18.00u Afronding

Deze middag wordt georganiseerd door de BITS foundation i.s.m. West Brabant Werkt Door. Er worden foto's/video's gemaakt tijdens het event. Op voorhand wordt de deelnemerslijst gedeeld om te zorgen dat er zoveel mogelijk connecties met elkaar worden gemaakt. Door het bestellen van een ticket stem je hiermee automatisch in. We kijken er naar uit om jou dinsdag 4 oktober te ontmoeten!

Meer nieuws