West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

WSP West-Brabant en VNO-NCW leiden werkzoekenden kosteloos op tot logistiek medewerkers

Op vrijdag 31 oktober vond alweer de tweede uitreikingsronde plaats van het Logistiek Paspoort. Dertien deelnemers zonder startkwalificatie en werk hebben het opleidingstraject van zes weken bij WTD gevolgd dat kosteloos aangeboden wordt door het WSP West-Brabant en VNO-NCW.

09 november, 2020

Het mooie is dat de deelnemers hiermee én een diploma op zak hebben én direct interessant zijn voor werkgevers. Bovendien nemen de meesten afscheid van hun uitkering als ze eenmaal werk hebben gevonden. Dat gebeurt vanwege schaarste van logistiek personeel vaak behoorlijk snel volgens Wim Brok. “Vijf van de dertien deelnemers konden al meteen aan de slag en de anderen zitten in diverse sollicitaties.” Brok is adviseur van het WSP West-Brabant en kartrekker van dit succesvolle project.

Ben jij ook geïnteresseerd in een opleiding in de logistiek? Kijk dan op deze pagina voor het aanbod!

We komen graag in contact met logistieke bedrijven in de regio West-Brabant. Ben jij er één? Bel dan met Wim Brok van WSP West-Brabant op 06 – 15 69 46 76 of stuur hem een e-mail via wgm.brok@breda.nl en wie weet kunnen we ook medewerkers voor jou opleiden. Het Logistiek Paspoort is onderdeel van Perspectief op Werk en een initiatief van het WSP West-Brabant en VNO-NCW.

Meer nieuws