West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

De perfecte match tussen LesGo en West-Brabant werkt door!

LesGO is een rijschool met 65 rijinstructeurs door heel Nederland. LesGO Academie leidt mensen, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt, op tot rijinstructeur. LesGO is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen laten omscholing tot rijinstructeur. Of je nu in de WW, de bijstand of een re-integratietraject zit, iedereen is welkom om met LesGO kennis te maken. Sinds kort hebben LesGO en West-Brabant werkt door! elkaar gevonden. Lees hieronder meer over deze mooie match!

27 juli, 2021

Cristina Francken werkt 1 jaar bij LesGO als opleidingsadviseur. Ze staat potentiële kandidaten, die de opleiding tot rijinstructeur categorie B bij LesGO willen volgen, te woord.

Cristina: “Mensen helpen naar een nieuwe toekomst. Zo omschrijf ik mijn werk het liefst. Ik zoek contact met mensen die re-integreren of een uitkering hebben en bij ons de opleiding tot rijinstructeur willen volgen. Het voelt goed om hen weer toekomstperspectief te bieden.”

Saskia Daniëls werkt 7,5 jaar bij LesGO als opleidingsadviseur. Ze richt zich vooral op franchise-ondernemers die zich bij LesGO aansluiten.

“In mijn werk leer ik graag de mens achter de uitkering beter kennen. Wanneer ik mensen zie glunderen, als je over hun nieuwe toekomst praat, is mijn werkdag geslaagd.”

Meet & Match

Cristina: “Een kandidaat met een bijstandsuitkering vroeg mij naar regelingen voor omscholing. Zo kwam ik in contact met West-Brabant werkt door! Vanaf het eerste contact was er een klik. Met Marleen, Ilse en Conny heb ik een prettig gesprek gehad. Kort daarna kwamen zij bij ons op kantoor kennismaken. Ze vertelden ons over de mogelijkheden van de Meet & Match op het platform.”

Saskia: “LesGO biedt mensen de mogelijkheid om een omscholing te volgen met aansluitend een baangarantie. West-Brabant werkt door! heeft als doel werkzoekenden aan werk helpen. We hebben dezelfde belangen en daarom werkt het ook zo goed tussen ons. Cristina en ik zijn heel erg tevreden over deze samenwerking en we vinden het prettig dat de lijntjes kort zijn.”

Cristina: “Sinds vorige week ben ik actief aan de slag met de Meet & Match-module. Ik benader mensen actief met de vraag of ze het zien zitten om rijinstructeur te worden. Het is vaak niet het beroep waar ze als eerste aan denken. Voor bijvoorbeeld een taxichauffeur zonder werk kan dit juist een hele mooie en logische vervolgstap zijn.”

Saskia: “Het platform is een absolute aanrader voor werkzoekenden en werkgevers. In de Meet & Match-module zie je heel duidelijk waar werkzoekenden naar op zoek zijn, wat hun passies en talenten zijn. Het is heel laagdrempelig om via deze module met werkzoekenden in contact te komen. Ik hoop dat andere regio’s in Nederland deze service ook aan gaan bieden, want het werkt gewoon!”

Gekoppelde bedrijven (1)
LesGO Verkeersscholen

LesGO Verkeersscholen

Natuurlijk gewoon omdat wij de leukste franchise rijschool formule van N...

Meer nieuws