West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Niet de juiste opleiding gedaan, toch een nieuwe baan? West Brabant Werkt Door start regionale campagne

Deze week start West Brabant Werkt Door met een regionale campagne. De campagne is gericht op mensen die (weer) aan het werk willen, maar daar extra hulp of ondersteuning bij nodig hebben. Zij kunnen contact opnemen met West Brabant Werkt Door om geïnformeerd te worden over de baan- en opleidingsmogelijkheden in kansrijke sectoren.

01 februari, 2023

West Brabant Werkt Door ondersteunt bij (loop)baan

Met de campagne worden mensen erop geattendeerd dat er in West-Brabant veel baanmogelijkheden in de zorg en energietransitie zijn. Ook wanneer iemand (nog) niet de juiste papieren op zak heeft. West Brabant Werkt Door stimuleert mensen - die ondersteuning nodig hebben om te (kunnen) solliciteren op een dergelijke baan - contact op te nemen. Denk aan scholing, loopbaanbegeleiding, een opfriscursus of een sollicitatietraining.

Operationeel coördinator Alex de Klerk van West-Brabant Werkt Door licht toe: “West Brabant Werkt Door helpt mensen die (weer) aan de slag willen, maar zelf het gevoel hebben dit nog niet te kunnen. Bijvoorbeeld omdat ze niet weten hoe ze dit het beste kunnen aanpakken, niet over de juiste opleiding beschikken en/of hulp nodig hebben bij het sollicitatieproces.”

Iets voor jou?

Wil jij ook werken in één van deze kansrijke sectoren? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem contact met ons op: we denken heel graag met je mee. Samen werken we een passend plan uit!

Meer nieuws