West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Een succesvolle match dankzij West-Brabant werkt door!

"Mijn ervaringen zijn goed. Ik zocht productiemedewerkers en die heb ik snel gevonden. Uiteraard heb ik geen ervaring met andere functies, maar ik zou zeggen, meld je aan bij het Meet & Match-programma van West-Brabant werkt door! en ga het zelf uitproberen!” Lees hieronder het hele interview met Peggy Broeren van Bostik Benelux B.V.

13 april, 2021

Maak kennis met Peggy van Bostik Benelux B.V.

Peggy: “Al ruim een eeuw ontwikkelt Bostik, onderdeel van de Franse Arkema Groep, innovatieve lijmen en kitten. In de keuken, badkamer, ramen of in je auto… onze lijmen en kitten vind je overal! We maken onze producten slim en duurzaam. Maximaal gemak voor de gebruiker en met zo min mogelijk schade voor het milieu. Innovatie kenmerkt ons bedrijf. We staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en vernieuwen continu.

Verbinden staat in mijn werk centraal

Verbinding maken tussen mensen onderling en tussen mensen en het bedrijf is mijn dagelijkse werk als Talent Manager op de HR-afdeling van Bostik. Ik ben gespecialiseerd in talent ontwikkeling en recruitment. Ik heb met iedereen binnen ons bedrijf contact. Ik zoek nieuwe medewerkers, voer sollicitatiegesprekken en zorg voor doorstroom van medewerkers. Daarnaast bepaal ik onze wervingsbronnen, schrijf ik wervingsteksten en ben ik zeer nauw betrokken bij employer branding. Deze functie past echt bij mij. Ik hou van de afwisseling van strategisch en uitvoerend werk.  

Contact met West-Brabant werkt door!

Ik zocht veel productiemedewerkers voor een weekenddienst. Bij mijn vorige werkgever werkte ik vaak samen met het UWV en daar belde ik als eerste naar. Ik kwam in contact met Dominique Wijnekus (accountmanager West-Brabant Werkt door!). Zij luisterde goed naar mijn verhaal en mijn vraag. Al pratende verwees zij mij door naar Conny Mol (Adviseur West-Brabant werkt door!) en naar de website van West-Brabant werkt door!  

Presenteer je bedrijf in het Meet & Match-programma

In het Meet & Match-programma maakte ik een profiel aan. Daarbij heeft Ilse de Graaf (Back-office West-Brabant werkt door!) mij netjes geholpen. Vanaf dat moment kon ik ons bedrijf presenteren en zelf vacatures plaatsen. Als er mogelijke matches zijn voor ons bedrijf, krijg ik daarvan een melding. Werkzoekenden sturen een like. Dat werkt als een speer. Ik vond snel de juiste mensen voor onze ploegendiensten in het weekend.  

Snel resultaat!

Vanaf het begin werd ik goed geholpen. De onderlinge afstemming was ook super. Op een gegeven moment had ik minder zicht op welke contactpersoon ik waarvoor nodig had, dit is wel een aandachtspunt. Mijn tip: hou het bij 2 contactpersonen. Verder raad ik andere recruiters en werkzoekenden West-Brabant werkt door! zeker aan. Mijn ervaringen zijn goed. Ik zocht productiemedewerkers en die heb ik snel gevonden. Uiteraard heb ik geen ervaring met andere functies, maar ik zou zeggen, meld je aan bij het Meet & Match-programma van West-Brabant werkt door! en ga het zelf uitproberen!”

Gekoppelde bedrijven (1)
Bostik Benelux BV

Bostik Benelux BV

Bostik is de business line adhesive solutions van arkema groep. Voortbou...

Meer nieuws