West-Brabant werkt door.
West-Brabant werkt door
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Vliegende start bij de Vliegbasis in Woensdrecht

Eric: “Tien jaar lang werkte ik als manusje van alles in de horeca. Het bedrijf hield op te bestaan en ik was van de ene op de andere dag werkloos. Mijn oude manager regelde dat zijn personeel terecht kon bij West-Brabant werkt door om te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Zo kwam ik in contact met de adviseurs van West-Brabant werkt door! Ik heb met verschillende mensen gesproken en ze waren stuk voor stuk, positief, vrolijk en behulpzaam.

13 juli, 2021

Natasja Sok matchte mij aan de Vliegbasis in Woensdrecht. Hier werk ik nu sinds een maand als medewerker begeleidingsdienst. Dit is heel wat anders dan mijn vorige baan. Mijn taak is bedrijven die op het terrein komen, te begeleiden naar de juiste plek. Dit zijn vaak loodgieters, elektriciens, klusbedrijven. Je kunt niet zomaar de vliegbasis op. Er is strenge beveiliging en je moet aangemeld zijn. Het terrein is ontzettend groot en ik wijs de bedrijven de juiste weg.

Wisselende werkdagen

Het contact met de mensen vind ik het leukst. Verder vind ik het na een maand nog te kort om te zeggen dat ik hier helemaal op mijn plek zit. Je moet veel wachten en dan duurt de werkdag soms erg lang. De ene dag is er veel te doen, de andere dag is saai. Ik kan daar best ongeduldig van worden. Maar het is fijn om aan de slag te zijn.

Klusjes doen voor mensen

Ik hoop ooit weer een baan te vinden waarin ik mensen kan helpen met allerlei huis-tuin- en keukenklusjes. Ik werk graag zelfstandig en hou graag zelf controle. Als ik mijn baan bij de vliegbasis uiteindelijk niet meer leuk vind, dan klop ik wellicht weer bij West-Brabant werkt door aan.”

Meer nieuws